(Népszerűség)
1 120 Ft-tól
E vitamin kozmetikai tisztaságú 10ml A tokoferol vagy E vitamin lényeges a bőr egészsége számára. Mint kozmetikai alkalmazás főleg a száraz vagy érett bőr ápolására és a napozás utáni regenerálódásra gyakorolt hatás amiatt érdekes. Gyakorlatilag az E vitamin bármilyen kozmetikai készítménybe beleépíthető, amely olajat tartalmaz. Nagyon hasznos a krémekben, emulziókban, szérumokban, kenőcsökben, balzsamokban, sminkkészítményekben (rúzs, korrektorok, ajakbalzsamok, szem- és arcfestékek, stb.) Az E vitamin jelen van a sejtfalak lipofil részeiben. Erőteljes antioxidáns hatása van, védelmez a szabadgyökök romboló hatása ellen, gyulladásgátló és regeneráló hatású. ÖSSZETÉTEL: növényi olajból származó alpha, beta, gamma és delta (α, β, γ şi δ) tokoferol sűrítmény (min.50%), kozmetikai és gyógyszerészeti tisztaságú. Mixed tocopherol, ami azt jelenti, hogy összetételében jelen van mind a négy tokoferol izomér, ez a keverék hatásosabbnak és hatékonyabbnak bizonyult, mint az egyes izomérek külön-külön. Az Ecocert jóváhagyta a bio kozmetikumok számára. MEGJELENÉSI FORMA: közepes sűrűségű olajos, barnás-sárga színű folyadék, enyhe jellegzetes illattal, előfordulhat természetes csomósodás Szállításkor egy fecskendőt mellékelünk az adagolás megkönnyítése céljából. Sűrűség: 0.95 Összetevők (INCI): tocopherol, mixed Tulajdonságok erőteljes antioxidáns ráncmegelőző, öregedésgátló rugalmasító hatású csillapító és gyulladásgátló hatású hozzájárul a bőr hidrolipid rétegének fenntartásához stabilizálja a készítményekbe foglalt olajokat, zsírokat (késlelteti az avasodást) hámsejtképző, bőrregeneráló megelőzi a bőr korai elöregedését megvédi a bőrt a szabadgyökök és az UV-sugarak káros hatásától ösztönzi a felhámképződést és a bőr saját enzimeinek tevékenységét Alkalmazások minden fajta bőrápoló termékbe (melyek olajat tartalmaznak) az égési sebek, ekcémák és egyéb bőrbántalmak gyógyulási folymatának felgyorsítására napozás előtt ée után sminkkészítményekbe hajmaszkokba, -szérumokba, -kezelésekhez oxidációra érzékeny olajokba antioxidánsként krémek, balzsamok és kenőcsök használati időtartamának meghosszabbítására olajtartalmú, főleg oxidációra érzékeny olajakat tartalmazó készítményekbe, antioxidánsként A KOZMETIKÁBAN mint hatóanyag összetevő: adagolás 0.1 - 0.5%, a készítés végső fázisában, hidegen krémekbe, szérumokba és antiage olajakba foglalva kiszáradt, vízhiányos bőr ápolására szánt készítményekbe foglalva rugalmasító és hidratáló készítményekbe foglalva szerkezetjavító kenőcsökbe, balzsamokba napozás utáni készítményekbe foglalva napolajakba, krémekbe, mint sejtvédő és antioxidáns mint antioxidáns: adagolás 0.05-0.2% az oxidációra érzékeny olajak avasodásának megelőzésére adagoljuk közvetlenül az olaj eredeti edényébe, 3-6 hónappal meghosszabbítja a felhasználhatóságot a kizárolag olajos készítményekbe vagy emulziókba, balzsamokba, az összeállítási folyamat végén, hidegen Tárolás: légmentesen lezárva, száraz helyen, melegtől és fénytől óvva Biztonsági adatok: nem irritáló,nem érzékenyító hatású tartsuk távol a gyermekektől külső használatra!