(Népszerűség)
160 Ft-tól
Tündérvíz szénsavmentes 500ml A Pí technológia: Egyszerű, de mégis nagyon komoly Japán tisztító-technológiai kísérletek végeredménye e találmány, amelyet 40 éve Japán tudósok fejlesztettek ki. A természetben szinte minden élő szövetben találunk rendezett molekulastruktúrájú vizet, amelyet az élő szervezetben működő tisztító- és regeneráló szervek állítanak elő, a testbe bekerülő folyadékokból. Ez az egyik legalapvetőbb szervezeti mechanizmus, mivel a szervezet a rendezetlen molekulastruktúrájú kezeletlen és tisztítatlan folyadékot nem tudja a sejtek működéséhez hasznosítani, mert az élő sejtek, csak steril és rendezett molekulastruktúrájú vizet tudnak a sejtekbe beépíteni. A szervezetben működő, többszintű tisztítási és kezelési folyamatokon keresztülhaladt vizet nevezték el a Japán tudósok Pi-víznek, mint az élő szervezetek standard alkotóelemének. A pi-technológiai kísérletekben az volt a cél, hogy olyan minőségű, illetve szerkezetű vizet állítsanak elő, amely a szervezetből kivont vízfolyadék álagával, tisztaságával és szerkezetével azonos. Több éves kísérletezések eredményeként, szűrőbetétek, kerámia és nemesfém alkalmazásával létrehozták azt a készüléket, amely a szervezetben megtalálható tiszta vízfolyadékot, illetve azzal kompatíbilis, úgynevezett pi-vizet állít elő. Amikor az élő szervezet, e készülék által előállított vizet hasznosítja, akkor nem kell többletenergiát felhasználnia a bekerülő folyadékok tisztítására és kezelésére, hanem szinte azonnal hasznosítható alkotóelemként építi be a szervezet működési folyamataiba. Ezáltal az élő test működési folyamatai gyorsabbakká és hatékonyabbakká válnak. Az ellenőrzési-, molekularendezési- és tisztítási folyamatokban megspórolt energiát, ezért a szervezet más szervezeti területekre tudja hasznosítani. (beteg sejtek regenerálásra, gyógyítási folyamatok gyorsítása és erősítése, a szervezetbe előzőleg már bekerült méreganyagok ürítése, mint pl. salakanyagok, zsiradékok, vízkő, klór, nehézfémek, felesleges mennyiségű ásványi-anyagok és ásványi-sók stb.)