(Népszerűség)
800 Ft-tól
Mézen érlelt, szűretlen almaecet (500 ml) 500 ml almaecet, textil kalappal, rafia lekötővel, apró információs füzettel. 5%-os. ALMATERMÉKEK BEMUTATÁSA A Csúzi Családi Pincészet által készített almalekvárok, almasajtok és almaszörp a családi gazdálkodás Monor, Strázsahegyen található, saját művelésében lévő ezer fát számláló almaültetvény gyümölcseiből készülnek. Termékeink nem tartalmaznak sem tartósítószert, sem sűrűsítő anyagot, sem egyéb mesterséges kemikáliát, mindamellett teljes mértékben hagyományos és kézműves módon, a családi gazdálkodás mindhárom generációját bevonva készülnek. A termékcsaládokkal 2013-ban a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara pályázatán Magyar Kézműves Remek díjat nyertünk, ami a hazai kézműves szakma egyik legnagyobb elismerése. Az almalekvárok négy ízben készülnek cukorral: natúr, fahéjas-szegfűszeges, mézes-gyömbéres és levendulás; illetve a mézes-gyömbéresen kívül a többi íz készül nyírfacukorral is, diabetikus változatban. A cukorral előállított lekvárok 80% gyümölcsöt, 20% cukrot és frissen facsart citromlevet tartalmaznak. Ez az arány a nyírfacukros változatok esetében 85-15%. Az almasajtok natúr és fahéjas-szegfűszeges változatban érhetőek el. Állagukat hosszú főzés és még hosszabb szárítás után érik el. Az almasajtok esetében a citromhéj az alapfűszer. Az almaszörp az alma levéből készített gyümölcsszirup, mely cukrot, tisztított vizet és frissen facsart citrom levét tartalmazza. A díszdobozos válogatásban megtalálható mind a négy cukorral készült lekvárból egy kis kóstoló. A termék teljes megjelenítése saját tervezés eredménye. A dobozon kivágott nyílások a Monori Pincefaluban található történelmi pincesorokat jelképezik, míg a doboz hátulján található háromnyelvű leírás és térkép a Pincefalunk hírét hivatott terjeszteni a Világban. Az almatermékek dizájnja tudatos tervezés eredménye. Mind a szín, mind a forma jelentőséggel bír, mivel a zöld a natúrt, a piros a fahéjas-szegfűszegest, a sárga a mézes-gyömbérest, míg a lila a levendulást jelöli. A textil kalapok esetében a négyzethálós a cukorral készült, míg a pöttyös és a csíkos a nyírfacukorral készült terméket jelöli. KEDVES EGÉSZSÉGÜKRE!